Hyvän olon Sieravuoren sinulle tekevät

Ohjaajien ja tapahtuman esittely

Tervetuloa Sieravuoreen!

Hyvän Olon Sieravuori lähti ajatuksesta tehdä monipuolinen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma Pyhäjärven rannalle.

Alussa oli ajatus tarjota monipuolisesti eri perusjumppia. Esittelimme ideaa tutuille ja huomasimmekin että olisi kysyntää tapahtumalle joka laajenesi perinteisten ryhmäjumppatapahtumien ulkopuolelle. Kyselimme mitä ihmiset olisivat halukkaita oppimaan ja tekemään. Näiden toiveiden perusteella syntyi uudenlainen tapahtuma johon toivottavasti sinä ja kaverisi lähdette innolla mukaan. Monipuolisten jumppien lisäksi tarjolla on mm. joogaa, acrojoogaa, suppausta, mindfullness luentoja ja tietoa oikeasta ravinnosta. Ideana on että kalenterissa on 5 eri harjoitusaikaa joista valitset mieltymyksesi mukaan vähintään 3 , enintään 5 rastia. Kaikki rastit kestävät saman 40 min ja maksavat saman 10€. Valinta on sinun! Kokoa itselle ja kaverillesi monipuolinen päivä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ilmoittaudu täällä:  https://holvi.com/shop/K7rkdR/Tapahtuman juontaja ja Rantalavan ohjaaja

MARTINA AITOLEHTI

Haluan jakaa ihmisille tietoni liikunnasta ja hyvinvoinnista. Inspiroida jokaista voimaan paremmin ja liikumaan enemmän, olla se paras minä. Pyrin nauttimaan jokaisesta päivästä täysillä ja haastamaan itseäni. Helpolla tässä maailmassa ei saavuta mitään. Paljon naurua, puhdasta ravintoa ja liikunnan iloa. 

Martinan tunnin kuvaus:
Vauhdikas perinteinen ryhmäliikuntatunti missä keskitytään kuormittamaan niitä haasteellisimpia paikkoja - vatsaa ja peppua. Tunnilla soi vauhdikas mukaansa tempaava musiikki ja aion puristaa tunnilla sinusta irti ne viimeisetkin toistot.

Tunnin päätteeksi tehdään nopeat venytykset.


LessMills GritCardio, SieraChallenge ja FrisbeeGolf

EMMI PRYKÄRI

Koko tapahtuman alkuperäinen idea lähti Emmiltä. Emmi kysyi Sieravuoren halua järjestää uudenlainen liikuntatapahtuma joka tarjoaisi lajeja ja harjoituksia perinteisiä superjumppia enemmän ja monipuolisemmin. Emmi on Sieravuoren pitkäaikainen moniosaaja, SUP - ohjaaja ja myös työskentelee liikuntaohjaajana tapahtuman yhteistyökumppani Tzemppi - kuntokeskuksessa. 

Emmin tuntien kuvaukset:  

LessMills GritCardio: Grit on HIIT-harjoitus eli korkeaintensiivinen intervalliharjoitus (High Intensiv Interval Training). Grit perheessä on kolme erilaista harjoitusmuotoa. Esittelemme teille carfio tunnin. Tunnin fysiologinen tavoite on vaikuttaa aineenvaihduntaan kiihdyttävästä, vilkastuttaa hormonituotantoa ja kasvattaa kehon hapenottokykyä.

Siera Challenge - juoksu: Tunnilla pääset tutustumaan Sieravuoren pururataan ja maastoon. Tunnilla kehität aerobista kuntoasi sekä räjähtävää nopeutta ylämäki juoksussa sekä haastamaan itsesi esteissä.

Frisbeegolf: Ohjattu kierros Frisbeegolfia Sieravuoren radalla


Muut hyvän olon tekijät

Veera Satola

Olen 30-vuotias sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Työni lisäksi elämästäni suuren osan vie liikunta, johon muutamia vuosia sitten hurahdin oikein kunnolla. Myös Tzempin avaamisella oli siihen osa syynsä ja ahkerasta jumppaajasta kehittyikin sitten yllättäen koulutusten kautta ryhmäliikuntaohjaaja! 

Sanna Myllymaa

Kuntosaliharjoittelu ja ryhmäliikuntatunnit tulivat mukaan kuvioihin aikuisemmalla iällä ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut nyt jo yli kymmenen vuotta. Tzempissä ohjaan Bodysteppiä ja TRX -tunteja.

Suvihelena Laivo

Olen ammatiltani sosionomi ja teen päätyökseni lastentarhanopettajan hommia yksityisessä päiväkodissa. Illat vietän pääosin liikunnan parissa ja olenkin innokas sekä iloinen liikkuja ja liikuttaja. Aikani kuluu pääasiassa ryhmäliikuntaa ohjatessa tai kuntosalilla omissa treeneissä. Toisinaan minuun voi törmätä posket punaisena lenkkipolulla tai spinningsalilla pyörän selässä.

Outi Nenonen

Lukion alussa purrut urheilukärpänen sai liikuntaharrastukseni alkuun ja ryhmäliikuntatuntien ja kahden puolimaratonin jälkeen löysin itseni pikku hiljaa enemmän ja enemmän hurahtaneena punttien nosteluun salilla. Siitä tuli merkittävä osa elämääni, elämäntapa. Pian alkoi kiinnostus myös kilpailemisesta ja valmentajan löydyttyä asetettiin tavoitteet ja syksyllä 2013 olin huikeasti ensimmäisissä body fitness kisoissani SM-pronssilla.

Pia Kutila

Pia on ohjannut 25 vuotta erilaisia ryhmäliikuntatunteja Vammalassa ja Raumalla. Viimeiset  15 vuotta hän on toiminut liikunta-alan yrittäjänä  vetäen pääsääntöisesti vesiliikuntatunteja.

Esa Taka-Prami

"Kesä-Esa" on ollut tuttu näky Pyhäjärven rannoilla jo monen vuoden ajan, hän on Sieravuoren ensimmäinen vesiurheiluohjaaja ja samalla yksi koko Suomen ensimmäisistä sup-ohjaajista (ASI, ISA). Esalla on laaja ohjaajakokemus erilaisista vesiurheilulajeista, tuttuja ovat mm. purjelautailu, vesihiihto ja wakeboard.

Jaana Pelkonen

Asun Harjavallassa ja ohjaan jumppia sivutyökseni lähes kymmenen tuntia viikossa, perusjumpasta kahvakuulaan ja nykyään myös Lavista Harjavallassa sekä lähikunnissa Nakkilassa, Kokemäellä ja Ulvilassa. Lisäksi harrastan lavatansseja, joka sopii hyvin lavisohjauksen tueksi.