SUP - lautailu on yksi lajivaihtoehto

Mitä kaikkea on tarjolla

HYVÄN OLON TUNNIT

Tässä tapahtumassa sinä itse teet ohjelmasi. Tarjolla on toistakymmentä eri harjoitetta vesijumpasta mindfullnekseen. Valitse vähintään 3, enintään 5 suosikkiharjoitustasi , kaikki maksavat  10 - 15€ / harjoitus. Ota ystävät mukaan ja lähtekää viettämään hyvän olon kesäpäivää Pyhäjärven rannalle Sieravuoreen. 


PÄÄRAKENNUS MINDFULLNESS / Aleksi Litovaara
Aleksi on Mindfulness-ohjaaja, business coach (ACC), työnohjaaja (STOry), innostuspajojen vetäjä, luennoija sekä rakastava isukki.
Entisen huippu-lumilautailijan intohimona on ollut vuodesta 1990 kehomieleen tutustuminen ja sen toiminnan vahvistaminen.

Hänen missionsa on tuoda työelämään läsnäolon voimaa, myötätuntoa sekä iloa vahvuuksien käyttämisestä.

Tunnin kuvaus

40 min sessiossa käydään läpi 2-3 mindfulness-harjoitusta joita osallistujat voivat lähteä saman tien soveltamaan arjessaan. Tule maistamaan läsnäolon voimaa :)

Päärakennus 10.00, 11.00, 13.00 ja 14.00

HIRSISAUNAN NIITTY ASTANGA JOOGA / Reetta Päällysaho 

Olen entinen kilpaurheilija, loukkaantumisten takia lopetin kilpaurheilun ja löysin astangajoogan. Aloitin joogaamaan vuonna 2002, saadakseni tehdä jotain urheilun lopettamisen jälkeen. Innostuin heti ja aloin harjoittelemaan säännöllisesti 6 krt viikossa. Yhtäkkiä huomasin, kuinka astangaharjoittelu paransi urheiluvammojani ja vaikutti myös mieleeni todella positiivisesti.Minulla on 6 lasta ja olen joogannut läpi kaikki raskauteni. Tiedän siis millaista on joogata erilaisten "ongelmien" kanssa ja pystyn luomaan hyvän ja terveellisen harjoituksen kaikille.

Tunnin kuvaus

 Astangajooga on kehoa venyttävä ja voimistava harjoitus, jossaasentoihin yhdistetään tietoinen hengitys. Harjoitus lisää notkeutta ja kehonhallintaa, se vahvistaa ja puhdistaa niin kehoa kuin mieltäkin, sekä parantaa keskittymiskykyä.

Hirsisaunan ranta 10.00, 11.00, 13.00 ja 14.00


HIRSISAUNAN RANTA / Jyrki Päällysaho


Olen ammatiltani palomimes-sairaankuljettaja. Olen aina harjoitellut paljon ja uskon siihen, että kehon hyvinvointi vaikuttaa vahvasti myös mielen hyvinvointiin. Aloitin joogan harjoittelun 2006. Joogan avulla olen mm kuntouttanut 3 krt leikatun selkäni. Mielestäni jooga sopii kaikille ikää ja kokoa katsomatta

Tunnin kuvaus

Toiminnallinen jooga tarkoittaa oman kehon treenaamista erilaisin liikkein, jotta see toimii paremmin arkielämässä tai kilpailusuorituksisssa. Toiminnallisen harjoittelun vaikutukset arkielämässä parempana lihastasapainona ja kehon kokonaisuudessa
Harjoituksen sisältö on pääasiassa kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa, lihaskunnon lisäksi haastat myös tasapainoa ja kehon

motoriikkaa. 

Hirsisaunan niitty 10.00, 11.00, 13.00 ja 14.00

PIKKUNIITTY Acrojooga / Johanna Kellomäki


Tervetuloa mukaan Acrojoogan alkeistunnille Sieravuoreen. Akrojooga on pariakrobatiaa joogisella tietoisuudella. Lajissa yhdistetään joogaa, pariakrobatiaa ja thai joogahierontaa yhteisölliseksi hauskanpidoksi. Akrojoogaa tehdään parin kanssa tai ryhmässä, mutta kurssille voit ilmoittautua yksinkin, sillä parit ja ryhmät vaihtuvat ja kaikki tulevat tutuiksi. Acroyoga is fun, safe and addictive! 

Pikkuniitty   10.00, 11.00, 13.00 ja 14.00

Hiekkaranta

Peppu-vatsa, ranta-circuitti, lavis ja SUP

Koko tapahtuma alkaa aamulla Hiekkarannalta. 9.30 alkaa puolen tunnin lämmittelyjumppa mikä on avoin kaikille tapahtuman osallistujille.

10.00-10.40 Sh'Bam / Rita

Sh'Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh'Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

11.00-11.40 Sh'Bam /  Rita

Sh'Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh'Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

13.00-13.40 Evo Dance Pump 

Uusi, energinen ja hauska tanssitunti joka yhdistää intialaiset rytmit ja Evo-aktivointipainot. Tunti sopii sinulle jos haluat parantaa lihaskestävyyttäsi sekä kiinteyttää varataloasi tanssin avulla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tanssitaustaa.


14.00-14.40 BodyAttack / Maija Tenkanen

BodyAttack on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, joissa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Tunti sopii liikkeiden vaihtoehtoisten suoritustapojensa vuoksi niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harjoittelijalle

15.00-15.40 BodyCombat / Tiina Suominen 

BodyCombat on nopeatempoinen ja tehokas tunti, jossa yhdistellään tekniikoita erilaisista itsepuolustuslajeista kuten nyrkkeilystä, karatesta, taekwondosta, chi´stä ja potkunyrkkeilystä. Tunti koostuu erilaisista sarjoista, jotka kestävät aina yhden vauhdikkaan ja mukaansatempaavan kappaleen verran.

16.00-16.40 Zumba / Rita


Rantasauna

CrossTraining, kehonpainoharjoittelu, Keppijumppa, Jazz - tanssi

10.00 - 10.40 CrossTraining / Aki

Tehotreeni reisi- ja pakara sekä vatsa lihaksille. Tunti sopii kaikille sillä liikkeet teemme oman kehon painolla.

11.00 - 11.40 Kehonpainoharjoittelu / Aki

Toiminnallinen kehonpaino harjoittelu. Tunnilla kehität voimaa, koordinaatiota, tasapainoa sekä liikkuvuutta.

13.00 - 13.40 Keppijumppa / Tiia Ojavalli

Keppijumpassa teemme kehoa avaavia sekä alaraajojen lihasvoimaa kehittäviä harjoitteita. Tahti on rauhallinen ja yhdistämme myös hengitystä liikkeisiin. Tämä jumppa sopii mukavaksi palautustuokioksi raskaampien jumppien väliin tai niiden päätteeksi. Keppijumppa on myös yksinään mukava ja helppo liikkuvuutta lisäävä treeni.

14.00 - 14.40 Jazz - tanssi / Helmi Vänni

Jazztanssi on vauhdikas tanssillinen tunti, jossa syke nousee ja aivot pääsevät hommiin. Tunnilla lämmitellään, nostetaan sykettä koreografioilla, jotka vedetään ohjauksella suoraan biiseihin. Sarjat ovat suht helppoja, mutta haastetta löytyy aina lisättäväksi.

Tenniskenttä

Hiit, RPV, Kehonpainoharjoittelu, Rytmillinen tanssitunti, Kahvakuula, FoamRoller

10.00 - 10.40 Hiit / Emmi Prykari

Hiit treeni on korkeaintensiivinen intervalliharjoitus (High Intensiv Interval Training). Tunnilla vuorotellaan matalalla ja korkealla sykkeellä tehtäviä liikkeitä. Tehdään räjähtäviä hyppyjä ja treenataan vartalon hallintaa. Tunnilla pääset haastamaan itsesi.

11.00 - 11.40 RPV / Emmi Prykari

Tunnilla treenataan reidet vahvoiksi, pylly pyöreäksi ja vatsa timmiksi Treeniä siis alakropalle ja tukikorsetille keskivartalolle. Tule treenaamaan oman kunnon mukaan ja omaan tahtiin hyvällä fiiliksellä. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Otathan mukaasi jumppa-alustan.

13.00 - 13.40 Kehonpainoharjoittelu / Maria Kaunismäki

Tehokasta, erityisesti keskivartaloa haastavaa kehonpainolla tehtävää harjoittelua. Tule kokeilemaan, mitä lihaksia sieltä keskivartalosta löytyykään, ja oppimaan miten hyvän treenin voit tehdä ilman välinettäkään.

14.00 - 14.40 Tanssillinen Treeni / Maria Kaunismäki

Musiikin tahtiin tehtävää aerobista harjoittelua, jossa lanteet liikkuvat ja kunto kohenee. Pistetään bileet pystyyn keskellä päivää!

15.00 - 15.40 Kehonhuolto Foamroller / Outi Nenonen 

Tunnilla tehdään monipuolisia ja helppoja vahvistavia, venyttäviä liikkeitä sekä lisätään liikkuvuutta ja rentoutetaan lihaskalvoja rullaa apuna käyttäen.

Esimerkkiohjelmia

Tässä avuksi muutama esimerkki päivästä

Hikijumppa

1. Akin CrossTraining

2. Ritan Sh'Bam

3. Tiian Keppijumppa

4. Tiinan BodyCombat

Rennosti luonnossa

1. Esan SUP - tunti

2. Reettan Astanga

3. Pian vesijumppa

4. Maijan Pilates

Back to the 80's 

1. Reetan Astanga

2. Jyrkin toiminnallinen

3.  Johannan Acrojooga

4. Aleksin MindFullness