Hyvän Olon Sieravuoren sinulle tekevät

Ohjaajien ja tapahtuman esittely

Tervetuloa Sieravuoreen!

Hyvän Olon Sieravuori lähti ajatuksesta tehdä monipuolinen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma Pyhäjärven rannalle.

Alussa oli ajatus tarjota monipuolisesti eri perusjumppia. Esittelimme ideaa tutuille ja huomasimmekin että olisi kysyntää tapahtumalle joka laajenesi perinteisten ryhmäjumppatapahtumien ulkopuolelle. Kyselimme mitä ihmiset olisivat halukkaita oppimaan ja tekemään. Näiden toiveiden perusteella syntyi uudenlainen tapahtuma johon toivottavasti sinä ja kaverisi lähdette innolla mukaan. Monipuolisten jumppien lisäksi tarjolla on mm. joogaa, acrojoogaa, suppausta, mindfullness luentoja ja tietoa oikeasta ravinnosta. Ideana on että kalenterissa on 5 eri harjoitusaikaa joista valitset mieltymyksesi mukaan vähintään 3 , enintään 5 rastia. Kaikki rastit kestävät saman 40 min ja maksavat  10 - 15€. Valinta on sinun! Kokoa itselle ja kaverillesi monipuolinen päivä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ilmoittaudu täällä:  https://holvi.com/shop/K7rkdR/Tapahtuman juontajat 

RITA JA AKI MANNINEN

Olipa tavoitteesi pudottaa painoa, kohentaa kuntoa, kasvattaa lihaksia tai kiinteytyä, haluamme Sinun onnistuvan tavoitteessasi 100%:sti! Valmentajina elämme niin kuin valmennamme eli haluamme olla esimerkillisiä, terveellistä elämää viettäviä aikuisia. Emme hifistele tai pullistele, jätämme sen muille.

Meille elämässä ovat tärkeitä kaikki osa-alueet kuten terveellinen ruokavalio, liikunta, parisuhde/perhe, työ, ystävät ja rentoutuminen. Tahdomme, että myös Sinun elämäsi kaikki osa-alueet nivoutuvat mukavasti yhteen ilman painetta yhden osa-alueen korostamisesta. Tällä tavoin saavutetaan tasapainoinen, terveellinen ja onnellinen elämä.

Hyppää rohkeasti kyytiimme, tehdään unelmista totta!

- Rita ja Aki -

Ritan ja Akin treenien kuvaukset:


HIIT ja RPV

EMMI PRYKÄRI

Koko tapahtuman alkuperäinen idea lähti Emmiltä. Emmi kysyi Sieravuoren halua järjestää uudenlainen liikuntatapahtuma joka tarjoaisi lajeja ja harjoituksia perinteisiä superjumppia enemmän ja monipuolisemmin. Emmi on Sieravuoren pitkäaikainen moniosaaja ravintolan puolelta ja viime vuosina myös SUP - ohjaaja. Emmi työskentelee lisäksi kuntokeskus Tzempissä ryhmäliikunnanohjaajana ja toimii Personal Trainerina KunnonTila kuntosalilla. Hyvinvointi ja liikunta on lähellä Emmin sydäntä.

Emmin tuntien kuvaukset:  

Hiit: Hiit treeni on korkeaintensiivinen intervalliharjoitus (High Intensiv Interval Training). Tunnilla vuorotellaan matalalla ja korkealla sykkeellä tehtäviä liikkeitä. Tehdään räjähtäviä hyppyjä ja treenataan vartalon hallintaa. Tunnilla pääset haastamaan itsesi.

RPV: Tunnilla treenataan reidet vahvoiksi, pylly pyöreäksi ja vatsa timmiksi Treeniä siis alakropalle ja tukikorsetille keskivartalolle. Tule treenaamaan oman kunnon mukaan ja omaan tahtiin hyvällä fiiliksellä. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Otathan mukaasi jumppa-alustan


Muut hyvän olon tekijät

Ansku Pihajoki

Olen Personal Trainer, yrittäjä, kahden pienen pojan äiti ja intohimoinen liikkuja! Teen työtä suurella sydämellä ja toivon että se myös välittyy. Valmennusteni pohjalla on aina asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. On ollut ilo olla mukana järjestämässä Hyvän Olon Sieravuori-tapahtumaa. Tapahtumapäivänä teen kehonkoostumusmittauksia. Toivon päivältä energisiä kohtaamisia osallistujien kanssa, auringonpaistetta ja roppakaupalla hyvää oloa!

Maria Kaunismäki

Olen fysioterapeutti ja Personal trainer, lisäksi ohjaan ryhmäliikuntaa. Tanssi on minulle rakas harrastus ja opetustakin tältä saralta on takana 10 vuoden ajan. Ohjauksessani turvallisuus, terveellisyys ja tehokkuus ovat tärkeimpiä arvoja. Lisäksi pistän jokaisen osallistujan hymyilemään niin monta kertaa, kuin mahdollista! Ja nyt - nosta suupielet korviin, se on kaunista!

Maija Tenkanen

Olen 32-vuotias huittislainen ryhmäliikuntaohjaaja, PilatesHealth-ohjaaja, Personal Trainer, ravintovalmentaja sekä toiminut Liikuntakeskus Spiraali Oy:n johtotehtävissä vuodesta 2011. Oma kiinnostukseni on ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, niin solutasolta mielen syövereihin asti. Jos toiveenasi on kaunis, kauniisti kannateltu, sisältä ja ulkoa vahva, liikkuva ja joustava, hyvinvoiva sekä kivuton ihmiskokonaisuus ovat ohjaamani tunnit sinua varten. Odotan innolla kohtaamistani juuri Sinun kanssa!

Outi Nenonen

.Olen terveyttä arvostava, monipuoliseen hyvinvointiin tähtäävä aktiiviliikkuja ja ryhmäliikuntaohjaaja Eurasta. Päivätyöksekseni teen tietotyön muodossa diplomi-insinöörin töitä. En aina ole ollut kovin liikunnallinen, vaan liikuntakärpänen iski minuun vasta lukioiässä löydettyäni ne omat tavat liikkua. Sen jälkeen liikunta ja sen tuoma hyväolo ovatkin vieneet täysin mennessään kuljettaen minut mm. kahden puolimaratonin läpi, kaksien body fitness kisojen kautta SM kultaan, PM pronssiin ja MM 5.sijalle sekä ohjaamaan Kuntokeskus Tzemppiin ryhmäliikuntaa. Sieravuoren Hyvän Olon -tapahtuma on hieno ja monipuolinen mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja myös liikunnallisiin ihmisiin. 


Tiia Ojavalli

Olen monipuolisesta liikkumisesta kiinnostunut aktiivikuntoilija. Monenlaisia lajeja on tullut harrastettua ratsastuksesta taekwondoon. Tällä hetkellä triathlon on sydäntä lähellä. Ohjauskokemusta minulle on tullut työn kautta fysioterapian saralla. Minulle on tärkeää, että harjoitteita voidaan soveltaa jokaiselle sopiviksi löytäen liikkeistä sekä helpompi, että haastavampi versio. Pidän tärkeänä ohjata myös liikkeen oikeaa suoritustapaa, jotta vältytään turhilta rasitusvammoilta.

Esa Taka-Prami

"Kesä-Esa" on ollut tuttu näky Pyhäjärven rannoilla jo monen vuoden ajan, hän on Sieravuoren ensimmäinen vesiurheiluohjaaja ja samalla yksi koko Suomen ensimmäisistä sup-ohjaajista (ASI, ISA). Esalla on laaja ohjaajakokemus erilaisista vesiurheilulajeista, tuttuja ovat mm. purjelautailu, vesihiihto ja wakeboard.

Helmi Vänni

Oon Helmi ja käyn raumalla lukioa. Harrastan balettia jazzia ja nykytanssia sekä vedän kuntojazzia.

Tiina Suominen

Olen ohjannut sivutyökseni Les Mills ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2008. Tällä hetkellä ohjaan Liikuntakeskus Spiraalilla Huittisissa BodyCombat ja BodyPump-tunteja. BodyCombat tunti nollaa pään ja antaa niska-hartiaseudun jännityksille kyytiä. Tule haastamaan itsesi hauskalla ja tehokkaalla tavalla! Tunti ei vaadi kamppailulajitaustaa.